loading...

توليد انواع ساك دستي تبليغاتي ، ساك هاي تبليغاتي ، ساك هاي خريد ، ساك هاي مسافرتي ، ساك دستي پارچه اي ، ساك دستي كاغذي

توليد انواع ساك دستي تبليغاتي ، ساك هاي تبليغاتي ، ساك هاي خريد ، ساك هاي مسافرتي ، ساك دستي پارچه اي ، ساك دستي كاغذي

بازدید : 1040
11 زمان : 1399:2

http://www.arenapack.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%DA%86%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%AA

افست آشنا شويم

بار ديگر كه مشغول خواندن مجله محبوب خود هستيد و يا به آگهي‌نامه‌اي كه به صندوق پستي منزل شما انداخته شده نگاهي مي‌اندازيد، لحظه‌اي به اين فكر كنيد صنعت چاپ و نشر چگونه ظهور يافت.

ابتدا نويسندگان، ويراستاران و طراحان گرافيك و صفحه‌آرايي، با همكاري يكديگر، محتواي مورد نظر براي چاپ را توليد مي‌نمايند. دستگاه‌هاي چاپ، اين محتواي متني-تصويري را گرفته و آن را تبديل به نشرياتي مي‌كنند كه شما هرروزه مي‌خوانيد. صنعت چاپ، يك فرايند بسيار جذاب و فريبنده‌اي است كه درگير با ماشين‌هاي چاپ بسيار پرسرعت، رول‌هاي كاغذ 2000 پوندي، كامپيوترها، صفحات فلزي، سطوح لاستيكي (لاستيك افست)، و چاقوهاي تيز مي‌باشد.

ليتوگرافي افست، متداول‌ترين و پركاربردترين فرايند چاپ محسوب مي‌شود و از سه مرحله اصلي تشكيل شده است: قبل از چاپ، مرحله اجراي چاپ و مرحله صحافي

توليد هر محصول چاپي، با پروسه توليد محتوا آغاز مي‌شود. نويسندگان، ويراستاران، طراحان گرافيك و صفحه‌آرايي، در فاز اول

توليد يك مجله، روزنامه، كتاب، بروشور تبليغاتي، كاتالوگ و ساير محصولات چاپي قرار دارند.

معمولاً تيم تحريريه نشريات، تا چندين شماره آتي نشريه خود را از قبل در دست تهيه دارند. موضوعات مقالات نشريه، توسط سردبير نشريه يا شوراي نويسندگان انتخاب و نويسندگان يا مترجمين، مشغول تهيه آن‌ها مي‌گردند. نويسندگان و مترجمين از قبل در مورد رعايت برخي قواعد در تهيه محتوا، توجيه شده‌اند. پس از آماده شدن اوليه مقاله، ويراستاران فني و ادبي، به ترتيب مقالات را خوانده و تصحيح مي‌نمايند.

همين‌كه متن آماده شد، تصاوير گرافيكي ايجاد مي‌شوند. معمولاً بين نويسنده، گرافيست و مدير هنري، جهت تهيه تصاوير، ارتباط تنگاتنگي وجود دارد.

هنگامي‌كه هر مقاله نوشته، ويرايش و توسط مدير هنري تاييد شد، به صورت الكترونيكي (از طريق ايميل)، به قائم مقام سردبير ارسال شده و او پس از تعيين مكان درج مقاله در نشريه و نيز تعيين مكان تصاوير گرافيكي و آگهي‌ها در مقاله، آن را به بخش صفحه‌آرايي ارجاع مي‌دهد. اصولاً تعيين و مكان‌يابي محتوا و گرافيك در يك فضاي محدود، مسئوليت سخت و پيچيده‌اي است.

در نهايت كار صفحه‌آرايي شده نهايي، پس از تاييد قائم مقام سردبير، به سردبير نشريه جهت تاييد نهايي براي چاپ، تحويل داده مي‌شود و پس از تاييد سردبير، يك فايل خروجي ديجيتالي از نشريه روي سي‌دي ايجاد مي‌گردد. البته اين فايل به صورت zip به منظور ارسال از طريق FTP نيز مي‌تواند تهيه شود.

معمولاً فرايند چاپ را مي‌توان در 9 مقوله متفاوت، تقسيم‌بندي نمود.

ليتوگرافي افست:موضوع همين مقاله

چاپ كليشه‌اي (engraving):در لوازم التحرير با كيفيت

ترموگرافي:چاپ حرارتي براي ايجاد حروف و تصاوير روي صفحه كاغذ

باز چاپ (reprographics):كپي‌ و نسخه‌برداري

چاپ ديجيتال:كاربرد آن، هنوز محدود بوده اما به سرعت رو به پيشرفت است.

چاپ لترپرس:چاپ اصلي گوتنبرگ

چاپ اسكرين:مورد استفاده در تهيه تي شرت‌ها و بيلبوردها

چاپ فلكسو:معمولاً مورد استفاده در صنعت بسته‌بندي مثل برچسب دور قوطي‌هاي كنسرو

چاپ گراور:مورد استفاده در چاپ مجلات و كاتالوگ‌هاي تبليغاتي

ليتوگرافي افست، موتور محرك فرايند چاپ مي‌باشد. اغلب هر چاپگر تجاري از آن استفاده مي‌كند. اما كيفيت محصول نهايي، به تجربه، تخصص و تجهيزات بكار رفته در دستگاه چاپ بستگي دارد.

ليتوگرافي افست بر اساس يك اصل خيلي ساده كار مي‌كند: جوهر و آب نبايد با يكديگر تركيب شوند. چاپ افست تقابل بين آب و مركب است كه بر روي سطح پليت كه صفحه‌اي از جنس آلومينيوم مي‌باشد، صورت ميپذيرد كه اصطلاحاً در چاپ افست به اين صفحه زينك گفته مي شود. سطح رويي اين صفحه، توسط روش‌هاي الكتروشيميايي اكسيد شده است وتبديل به اكسيد آلومينيوم گرديده است تا سختي و مقاومت شيميايي آن بالا رود. سطح رويي زينك را با مواد پليمري حاوي مواد حساس به نور نمك‌هاي ديازونيوم پوشش مي‌دهند. زينك، توسط نور ماوراي بنفش و يا ليزر، نوردهي مي‌شود تا تصوير بر روي آن ايجاد گردد و سپس توسط يك محلول قليايي شستشو مي‌شود تا ماده پليمري در نقاط نور خورده از روي سطح زينك برداشته شود. بدين طريق، دو ناحيه بر روي سطح زينك ايجاد مي شود( نواحي آب دوست و نواحي چربي دوست)؛ نواحي تصويري روي سطح زينك كه از ماده پليمري تشكيل شده است، چربي دوست و جاذب مركب؛ و نواحي ديگر، آب دوست و جاذب رطوبت مي‌باشند. براي آنكه در نواحي غيرتصويري سطح زينك، لايه نازكي از آب وجود داشته باشد تا ازنفوذ مركب به آن جلوگيري شود، بايد كشش سطحي آب ورودي به سطح زينك را كاهش داد كه معمولاً با اضافه كردن موادي مانند ايزو پروپيل الكل، اين كار صورت مي‌گيرد. همچنين آب موجود در ماشين چاپ كه قسمت‌هاي غير تصويري را پوشش مي‌دهد كه اصطلاحاً محلول مرطوب كننده ناميده مي‌شود بايد داراي خاصيت اسيدي باشد و PH آن در محدوده 4.8-5.2 باشد كه با استفاده از يك محلول بافري به نام داروي آب و اضافه كردن به محلول مرطوب كننده صورت مي‌پذيرد.

قبل از اينكه كار بتواند چاپ شود، ابتدا بايد به فيلم و زينك تبديل شود. مثلاً از فايل‌هاي ديجيتال، بايد فيلمو زينك تهيه شود. تصاوير از نگاتيوها به صفحات چاپ يا زينك (خيلي شبيه به روش ظهور عكس در عكاسي)، منتقل مي‌شوند. مقدار معيني نور براي عبور از نگاتيو فيلم به زينك مجاز مي‌باشد. هنگامي‌كه صفحات زينك در معرض نور قرار گرفتند، واكنشي شيميايي رخ خواهد داد كه امكان مي‌دهد يك سطح پوششي جاذب جوهر فعال شود. اين امر منجر به انتقال تصوير از نگاتيو به صفحه چاپ خواهد گرديد.

از مواد مختلفي براي زينك استفاده مي‌گردد. مثلاً كاغذ كه محصولي با كيفيت پايين توليد خواهد نمود. بهترين ماده براي صفحات چاپ، آلومينيم مي‌باشد كه البته هزينه بيشتري را در پي دارد.

هريك از رنگ‌هاي اصلي يعني سياه، فيروزه‌اي (آبي)، قرمز و زرد داراي زينك جداگانه‌اي هستند. عليرغم اينكه شما ممكن است رنگ‌هاي بسيار متنوعي را دركار نهايي ببينيد، در واقع همه اين رنگ‌ها، با استفاده از همين چهار رنگ اصلي ايجاد شده‌اند. اين همان مفهوم چاپ چهار رنگ مي‌باشد

پروسه چاپ تشريح شده در اين مقاله، چاپ رول (web offset) مي‌باشد.

توضيح:چاپ افست بر دو نوع است: چاپ شيت و چاپ رول. تفاوت اصلي اين دو فناوري، در نوع كاغذ ورودي به دستگاه چاپ است. در فناوري Sheet-fed كه در بازار ايران به چاپ شيت شهرت دارد، كاغذ در قالب ورقه‌هاي مجزا از هم به دستگاه وارد مي‌شود. در فناوري Web-fed كه در بازار ايران به چاپ رول معروف است ،كاغذ در قالب رول‌هاي پيوسته به دستگاه چاپ وارد مي‌شود.

اما تفاوت اين دو فناوري تنها در نوع كاغذ ورودي به دستگاه چاپ نيست. اين دو تكنولوژي از نظر سرعت چاپ، صرفه اقتصادي، ضخامت كاغذ و فرمت خروجي دستگاه با يك ديگر تفاوت قابل ملاحظه‌اي دارند.

در چاپ رول، كاغذ به صورت يك جريان پيوسته از طريق يك رول، به دستگاه چاپ خورانده مي‌شود. هر رول تا 2000 پوند (1 تن) وزن دارد. در اين پروسه، كاغذ بعد از چاپ برش مي‌خورد. البته پروسه چاپ مي‌تواند با ورق‌هاي از قبل برش خورده نيز انجام شود كه اين فرايند به چاپ شيت معروف است.

حتي هنگامي‌كه رول كاغذ به انتها مي‌رسد، فرايند چاپ، گردش رول را متوقف نمي‌كند. رول‌هاي كاغذ را مي‌توان به يكديگر متصل نمود.

جوهر و آب با يكديگر مخلوط نمي‌شوند. اين اصل پايه حاكم بر چاپ افست مي‌باشد. جوهر از طريق يك سري غلطك‌ها روي پليت‌ها توزيع مي‌گردد. تحت فشار، پليت‌ها مرطوب مي‌گردند؛ ابتدا بوسيله غلطك‌هاي آب و سپس غلطك‌هاي جوهر. غلطك‌ها، جوهر را از مخزن، روي پليت‌ها توزيع مي‌نمايند.

محيط تصويري پليت، جوهر را از غلطك‌هاي جوهر دريافت مي‌كند. غلطك‌هاي آب، مانع انتقال جوهر به نواحي غيرتصويري زينك مي‌گردند. سپس هر پليت، تصوير خود را به لاستيك افست انتقال داده و لاستيك افست نيز به نوبه خود، تصوير را به كاغذ انتقال مي‌دهد. خود پليت يا زينك، مستقيماً با كاغذ تماسي ندارد. و اصطلاح آفست نيز از همين مفهوم نشات گرفته است. همه اين امور با سرعت بسيار بالايي رخ مي‌دهند.

كاغذ بواسطه آب و جوهر اعمال شده به آن، كمي مرطوب مي‌شود. و بدين سبب، خطر لك شدن و پخش جوهر روي كاغذ وجود دارد. براي اجتناب از اين امر، كاغذ از داخل خشك‌كن عبور داده مي‌شود. خشك‌كن‌ها گاز سوز هستند و دماي داخل آن‌ها بين 176 تا 206 درجه سانتيگراد مي‌باشد.

بلافاصله پس از ترك خشك‌كن، از داخل يك تعداد غلطك‌هاي فلزي بزرگ (خنك شونده با آب) عبور داده مي‌شود. اين غلطك‌هاي خنك كننده، كاغذ را سرد نموده و جوهر را روي كاغذ تثبيت مي‌كنند. اگر اين كار انجام نشود، هنگام لمس كار چاپ شده، جوهر با انگشتان شما منتقل مي‌گردد.

كنترل رنگ و تطابق، پروسه‌اي است كه با كمك كامپيوترها انجام مي‌شود. تطابق (registration)، به معناي همتراز نمودن پليت‌هاي چاپي هنگام اعمال جوهر نواحي تصويري به كاغذ مي‌باشد. اگر پليت‌ها، بطور كامل بايكديگر همتراز نباشند، تصوير از حالت فوكوس خارج خواهد شد و رنگ دلخواه روي محيط چاپي ايجاد نخواهد نشد. يك كامپيوتر، يك تصوير ويدئويي از علائم يا نشان‌هاي همترازي را كه روي ورق چاپ قرار دارند را مي‌گيرد. هر پليت داراي نشان‌هاي همترازي خاص خود است. كامپيوتر اين مارك‌ها را خوانده و تنظيمات لازم جهت همترازي كامل روي هريك از پليت‌ها انجام مي‌دهد. همه اين‌ها در حين چاپ، چندين بار در ثانيه انجام مي‌گيرند.

كنترل رنگ، پروسه‌‌ي تركيب صحيح رنگ‌هاي جوهر مي‌باشد و ارتباط نزديكي با مفهوم تطابق پليت‌ها دارد. مقدار جوهري كه داخل يونيت‌ها تزريق مي‌شود، بستگي به نياز اين يونيت‌ها به جوهر براي رسيدن به خروجي مطلوب دارد. اين جوهر از طريق پانل كنترل كه بخشي از كنسول اصلي كنترل مي‌باشد، تنظيم مي‌گردد. قبل از قرار گرفتن پليت‌ها روي كار چاپي، آن‌ها به دقت اسكن شده و داده‌هاي مربوطه، به يك ميكروكاست انتقال داده مي‌شوند. اين كاست به عنوان مستر، آزادسازي و تزريق مقدار جوهر لازم را كنترل مي‌كند.

فرايند پس از چاپ در واقع بخشي از جريان توليد محصول چاپي است كه در آن كار چاپ شده، با توجه به مشخصات فني فرم و عمليات از پيش تعريف شده، به اتمام مي رسد. به كليه عملياتي كه پس از چاپ جهت توليد محصول نهايي انجام مي گيرد، عمليات تكميلي(Finishing) گفته مي‌شود.

صحافي جايي است كه محصول چاپ شده تكميل مي‌شود. رول‌هاي بزرگ از كاغذ چاپ شده برش خورده و با ترتيب صحيح روي هم قرار مي‌گيرند. در اين مرحله از فرايند، كاغذ‌ها روي هم قرار گرفته به طوريكه كاغذ‌ها با ترتيب صحيح روي هم قرار مي‌گيرند.

فرايند توليد محتوا

فرايند چاپ

قدم اول: مرحله قبل از چاپ

مرحله دوم: چاپ

تفاوت سرعت در چاپ رول نسبت به چاپ شيت

در چاپ رول، سرعت چاپ بسيار زياد است، به طوري كه دستگاه چاپ رول در يك ساعت مي‌تواند 60000 نسخه از فرم خروجي داشته باشد. اما در چاپ شيت، سرعت چاپ حداكثر 10000 نسخه در ساعت است.

در چاپ رول دستگاه چاپ، عمليات تا كردن را همزمان با فرآيند چاپ انجام مي‌دهد. اين موضوع سرعت صحافي خروجي‌هاي دستگاه رول را افزايش مي دهد.

در چاپ رول، سطح چاپ به صورت پشت و رو و همزمان چاپ مي‌شود اما در اغلب دستگاه‌هاي چاپ شيت، پشت و روي فرم چاپي به صورت مجزا از هم چاپ مي‌شوند.

پروسه تزريق جوهر

پروسه آفست

كنترل رنگ و همترازي پليت‌ها

مرحله سوم: پس از چاپ

تعداد صفحات : 4

درباره ما
موضوعات
  • ساك دستي
  • طراحي و چاپ كاتالوگ و بروشور
  • هداياي تبليغاتي
  • جعبه شكلات
  • ساك دستي كاغذي
  • ساك دستي پارچه اي
  • ساك آماده
  • ساعت ديواري
  • ليوان كاغذي
  • فلش مموري كارتي تبليغاتي
  • طراحي سايت
  • مشاوره تبليغاتي
  • چاپ افست
  • چاپ و تبليغات آرنا
  • چاپ سيلك اسكرين
  • توليد كارتن، بسته بندي و چاپ مقوا
  • چاپ هليوگراور (روتوگراور)
  • ماشين چاپ
  • چاپ مقاله در مجلات معتبر علمي
  • چاپ انواع ساك دستي تبليغاتي
  • چاپ و تبليغات آرنا را بيشتر بشناسيد
  • قيمت چاپ ساك دستي
  • كاربرد ساك دستي
  • توليد ساك دستي
  • مصرف كنندگان ساك دستي پارچه اي
  • فروش پارچه سوزني
  • عكس ساك دستي كاغذي
  • خريد ساك دستي
  • ساك دستي پاكتي و مقوايي
  • چاپ دو رنگ ساك دستي
  • انواع چاپ روي ساك دستي پارچه اي
  • كيف دستي پارچه اي
  • قيمت پارچه سوزني
  • ساك دستي مسافرتي
  • فروش چمدان
  • قيمت ساك دستي تبليغاتي
  • ساخت ساك دستي كاغذي
  • ساك دستي سوزني
  • چاپ ساك تبليغاتي
  • پاكت تبليغاتي
  • ساك خريد چرخدار
  • ساك دستي پاكتي و مقوايي
  • خريد ساك دستي
  • عكس ساك دستي كاغذي
  • فروش پارچه سوزني
  • ساك خريد چرخدار
  • مدل ساك دستي
  • دوخت كيسه پارچه اي
  • ساك دستي پارچه اي تبليغاتي
  • چمدان مسافرتي
  • ساك هاي مسافرتي
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 48
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 11
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 23
  • بازدید ماه : 7955
  • بازدید سال : 33036
  • بازدید کلی : 2148538
  • <
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی